Laser Acupunctuur

Medlouxx Laser acupunctuur behandeling biedt u de mogelijkheid om zonder naalden een traditionele acupunctuur behandeling te ondergaan. Vanaf april biedt Ackrufy deze behandelingen aan voor haar patiƫnten.
Met Laser acupunctuur worden de energiebanen die bij traditionele acupunctuur worden geprikt gestimuleerd door lasersignalen. De laser bestaat uit rood en blauw lichtsignaal. Het rode lichtsignaal wordt met name gebruikt om het energiepunt te stimuleren. Het blauwe lichtsignaal wordt met name gebruikt bij ontsmetting/stimulatie. Doordat laseracupunctuur pijnloos is en de huid niet beschadigt, is de behandeling geschikt voor mensen die bang zijn voor naalden en/ of kinderen.
Laser acupunctuur kan worden gebruikt voor allerlei soorten aandoeningen/ symptomen of verslavingen bijv.:

  • VermoeidheidsklachtenNieuw_Laser_acupunctuur_in_Weesp
  • Spierpijn of ontstekingen
  • Overgangsproblemen
  • Migraine
  • Oorsuizingen

Medlouxx laser acupunctuur is de combinatie van oude en nieuwe ontwikkelingen binnen de Traditionele chinese geneeswijze! HED-lasers kunnen gebruikt worden tijdens de naaldacupunctuur of laseracupunctuur behandelingen, het effect is lokaal op de beschadigde cellen en weefsels door het stimuleren van het cellulair DNA herstelmechanisme en door ontstekingsprocessen te onderdrukken.

line
footer